Kontakt

Skicka texter och artiklar gällande erfarenhet av smärtstillande preparat, paracetamol och typer av dessa läkemedel, även om kosttillskotten omega-3, krillolja, mct-olja och liknande till nedan stående e-postadress:

Skicka hit: info@etienne.nu

kontakt etienne punkt nu

Vi vill absolut framhäva att det bästa sättet att kontakt oss verkligen är via denna e-postadress. Vår intention är förstås att läsa all den e-post som vi får tillsänt oss, men ibland räcker helt enkelt inte tiden till. I så fall, om du inte fått något svar från oss på ett par veckor, skicka oss gärna en ny e-post. Vi tar inte illa vid oss. Tvärt om vi uppskattar att höra från dig.

Frågor kring smärtstillande, paracetamol, acetylsalicylsyra och ibuprofen

Vi tar tacksamt emot dina frågor om funderingar kring smärtstillande preparat och smärtstillande läkemedel. Må det vara frågor kring tabletter med paracetamol eller tabletter med ibuprofen, eller tabletter med det också vanligt förekommande läkemedelssubstansen acetylsalicylsyra.

Har du frågor rörande Alvedon så hittar du en hel del information här på sajten. Läs gärna denna information innan du skickar oss en e-post. Det spara både dig och oss en massa tid. Har du frågor om Panodil så finns det lika så mycket information här redan. Likaså gäller det för Citodon. Andra smärtstillande läkemedel publicerar vi löpande ny information kring. Detta gäller till exempel preparat med ibuprofen och acetylsalicylsyra. Du är så klart välkommen att skicka dina frågor kring dessa preparat till oss redan nu. Dock kan vi inte garantera att vi kan ge dig ett adekvat svar inom en rimlig tid.

Men du kan vara säker på att vi gör vårt bästa, alltid.

Alltså, igen, vill du kontakta oss med dina frågor om smärtstillande läkemedel så gör du det enklast vi denna e-postadress:

info@etienne.nu

Undrar du något om denna sajt så kan du läsa mer om oss här. På den sidan finner du en hel del information kring vad vi publicerar och vad vi inte publicerar. Varför vi driver denna webbplats och vad syftet är med mera.

OBS ! Utvecklingsarbete på webbplatsen på går just nu. Under hösten 2019 från och med mitten av augusti kommer vi löpande att uppgradera vår infrastruktur och addera nytt material här. Vi ber er att ha överseende med eventuella problem som kan uppstå under tiden för denna uppgradering. Naturligtvis kommer vi även i fortsättningen att ha dig som läsare i fokus, att fortsätta publicera artiklar om smärtstillande preparat, och även alternativa behandlingsformer och produkter relevanta för dig. Vi kommer till exempel i en ny artikelserie under hösten skriva om för- och nackdelarna med omega-3 från krillolja, eventuella nyttan av mct-olja för att boosta hälsan och mycket mer! Vi ser framemot en mycket spännande höst och avslutning på 2019.

Tack på förhand.

Webadministratörerna och ägarna av – http://www.etienne.nu/